Üzleti Wi-Fi, amely ugyanolyan keményen dolgozik, mint Ön.

Megérdemel egy olyan Wi-Fi-hálózatot, amely ugyanolyan keményen dolgozik, mint Ön, amelyet olyan könnyű beállítani és kezelni, mint használni és élvezni. Ismerje meg az Aruba Instant On termékeket.

Wi-Fi-je gyorsabb lehet, mint bármikor.

Növelje a kapacitást és a teljesítményt az AP22-vel, az első Wi-Fi CERTIFIED 6™ (Wi-Fi 6) hozzáférési ponttal.

Aruba Instant On AP

Lenyűgözően gyors teljesítmény. Percek alatt telepíthető, az Ön kényelme érdekében. Találjuk meg a megfelelő eszközt együtt.

Töltse le az Aruba Instant On alkalmazást!

Összetevők a sikerhez.

Gyors 802.11ac Wave 2, biztonságos hozzáférés a munkatársak és a vendégek számára, könnyen használható web és mobilalkalmazás-kezelés.

IGEN a biztonságos Wi-Fi hozzáférésre.

Az előre beépített hozzáférés-vezérlési listák (ACL) és a hozzáférési pontok beépített tűzfala megakadályozza a rosszindulatú forgalom bejutását a hálózatába.

Soha ne hátráltasson egy fontos hívást.

Az Instant Onnal a hang- és videoüzemi alkalmazások automatikusan prioritást élveznek, így kapcsolatban maradhat partnereivel, munkatársaival.

Kültéri eszközt keres?

Fontolja meg a kültéri vezeték nélküli access pointot, ami -40 és +50 celsius fok között telepíthető kültéren.

 AP17

Wi-Fi 5
Max. 50 eszköz/hozzáférési pont

Hány eszközt szükséges csatlakoztatni?

Szüksége lehet hálózati switch eszközre, ha Wi-Fi-csatlakozási lehetőség nélküli eszközöket szeretne beépíteni a vezeték nélküli hálózatba, például egy Ethernet biztonsági kamerát, nyomtatót vagy processzort. Csatlakoztasson egy switch-et közvetlenül a kábelhez, amely az internet szolgáltatást az Ön hálózati terébe hozza a legnagyobb sebességgel interferencia nélkül. A switch hozzáadása és kezelése egyszerű az Aruba Instant On App segítségével.

Mi a különbség az access point és a router között?

Az Aruba Instant On hozzáférési pontok helyettesítik a routert. Csatlakoztassa az Aruba Instant On access pointot a vezetékhez, amely a vállalkozás számára internetet biztosít, hogy létrehozza a Wi-Fi hálózatot.

Működtesse a vállalkozását egy intelligens, egyszerű, problémamentes Wi-Fi hálózattal.

A kisvállalkozások számos kihívással néznek szembe, amelyekre állandó figyelmet kell fordítani, így a hálózat felállításának és működtetésének nem szabad szerepelnie ebben a listában.

A vállalkozásának legmegfelelőbb Wi-Fi kiválasztásával az életét egyszerűvé kell tenni. Egyszerűvé tettük a Wi-Fi felhasználók boldogságának elérését, a mobil eszközök csatlakoztatását és a hálózat biztonságát. A munkavállalói és vendéghálózatok felállítása könnyű. A Smart Mesh Wi-Fi megkönnyíti minden szoba vezeték nélküli lefedését. És a sávszélesség foglalók és a hálózaton ismeretlen eszközök mind a múlté. Akár egy kiskereskedelmi üzlettel, akár egy forgalmas panzióval rendelkezik, ma a Wi-Fi kritikus szerepet játszik. Az Aruba Instant On Access Pointokat (AP) könnyű telepíteni és kezelni – vonzó áron.

Minden, a hardver beszerelésétől a könnyen használható webes és mobilalkalmazás-kezelő eszközökig, valamint az üzleti szintű szoftverfunkciókig – külön díj vagy külső vezérlők igénye nélkül.

Aruba Access Point eszközök

AP11D

Kisebb hotelek, kicsi és otthoni irodák, orvosi rendelők
Max. 50 eszköz / hozzáférési pont

AP11

Kicsi és otthoni irodák, butikok, kiskereskedelmi üzletek
Max. 50 eszköz / hozzáférési pont

AP12

Közepes irodák, kávézók, éttermek és kisebb hotelek
Max. 75 eszköz / hozzáférési pont

AP15

Animációs cégek, technológiai startupok számára ajánlott
Max. 100 eszköz / hozzáférési pont

AP17

Kávézóteraszok, medencék és éttermi kerthelyiségek
Max. 50 eszköz / hozzáférési pont

AP22

Kisebb hotelek, iskolák, éttermek és professzionális irodák
Max. 75 eszköz / hozzáférési pont

Aruba Instant On 1930 Switch-ek

Hozzon létre egy alapot a megbízható csatlakoztathatósághoz. Maximalizálja a teljesítményt a hálózaton és az eszközökön.

Telepítse és kezelje egyszerűen és könnyedén.

Kisvállalkozásokra fejlesztve.

Okosan kezelt, 2+ szintű Ethernet switch sorozat, amely készen áll a 8, 24 és 48 portos telepítésre non-PoE és Class 4 PoE (azaz PoE +) modellekben.

Csendes és kompakt.

Ventilátor nélküli kialakítás a 8-, 24- és 48-portos non-PoE modellekhez, így a kapcsolók ideálisak irodai használatra.

Biztonság, amelyre számíthat.

Védje hálózatát az illetéktelen hozzáféréstől az IEEE 802.1X, a VLAN-ok és az automatikus szolgáltatásmegtagadás (DoS) segítségével.

Ez a switch sokkal több, mint egy port. Az üzleti hálózatok esetében a switch-ek alkotják a megbízható csatlakoztathatóságot. Összekötik a nyomtatókat, fényképezőgépeket, PoS terminálokat – a hardvert, amely a vállalkozását futtatja. A jobb oldali kapcsoló optimalizálhatja a hálózati sávszélességet és az általános hálózati teljesítményt, elősegítheti az üzleti szempontból kritikus alkalmazások hatékonyabb futtatását a kívánt biztonság mellett.

Az Aruba Instant On 1930 Switch sorozat többet tehet Önnek. Megfizethető és könnyen telepíthető, ezeket az intelligensen kezelt, rögzített konfigurációjú Gigabites switch-eket a kisvállalkozások szem előtt tartásával tervezték.

GYORS TELEPÍTÉS

Állítsa be a switch-et pár perc alatt. Kapjon lépésről lépésre útmutatást az Aruba Instant On Mobile App segítségével.

KEZELHETŐSÉG

Kezelje bármikor, bárhol. Figyelemmel kísérheti és kezelheti a teljesítményt az Aruba Instant On Mobile App vagy a felhő alapú webportál használatával.

POE TECHNOLÓGIA

Csatlakoztassa és biztosítsa nagy sávszélességű eszközei tápellátását egy kábel segítségével. Takarítson meg időt és pénzt, és élvezze a rugalmasságot.

BIZTONSÁG

Biztonságos adatok és információk. Biztonságában tarthatja vállalkozását a folyamatosan fejlődő biztonsági intézkedésekkel és protokollokkal.

KÖLTSÉGHATÉKONY

Nem szükséges előfizetés vagy licensz. Szerezzen meg mindent, amire szüksége lehet egy váltással, egyszeri vásárlással.

KÉRDÉSE VAN?

Kattintson ide és vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Aruba Switch eszközök

1930 8G

2SFP Switch

1930 8G Class 4 PoE

2SFP 124W Switch

1930 24G

4SFP/SFP+ Switch

1930 24G Class 4 PoE

4SFP/SFP+ 195W Switch

1930 24G Class 4 PoE

4SFP/SFP+ 370W Switch

1930 48G

4SFP/SFP+ Switch

1930 48G Class 4 PoE

4SFP/SFP+ 370W Switch

Tudjon meg többet az Aruba termékekről és technológiákról!

Piacvezető garancia

Írjon nekünk üzenetet!

Instant On közösség

Tudjon meg többet az Aruba termékekről!

Az Aruba, a Hewlett Packard Enterprise vállalat tagja olyan innovatív megoldásokat nyújt, amelyek segítségével támogatja ügyfelei pozitív eredményeit. Az Aruba Wi-Fi 6 és Wi-Fi 5 access point-ok vállalati szintű kapcsolatot biztosítanak az optimalizált felhasználói élmény érdekében. A felhasználók sokféle eszközzel csatlakoznak a hálózathoz, az access point-ok pedig gyors és biztonságos hozzáférést nyújtanak, valamint megfelelnek az előírt követelményeknek. A felhő által vezérelt megoldás segítségével a felhasználók a felmerülő hálózati problémák esetén a hibaelhárítási és optimalizálási folyamatokhoz útmutatást kaphatnak. A biztonságos hálózati vezérlést az Aruba Zero Trust Security biztosítja, amely egy integrált biztonsági keretrendszer, és bárhonnan elérhető a felhasználók részére. A termékek széleskörű portfóliója lehetőséget nyújt kis és nagy vállalkozások számára egyaránt a megfelelő eszközök kiválasztására.